Kursoversikt

Telemark Kompetanse tilbyr flere kurs for din kommune eller bedrift. For kommuner har vi blant annet forhåndsfinansierte OU-kurs innenfor opplæring på KS Læring, Microsoft 365 og førstehjelp i barnehage. Vi tilbyr også flere forskjellige e-læringskurs for både kommuner og bedrifter innenfor innholdsproduksjon av opplæringsressurser, Microsoft 365, H5P og nettpedagogikk. Hvis vår kurskatalog ikke helt skulle passe dine behov, skreddersyr vi selvfølgelig en kurspakke for din organisasjon.

Ta gjerne en kikk på hva vi har å tilby eller kontakt oss for en uforpliktende prat.

OU-finansierte kurs for kommuner (gjelder ikke Oslo kommune)

Telemark Kompetanse har mange års erfaring i bruk av KS Læring og verktøyene som er tilgjengelige på denne læringsplattformen. Her finner du oversikt over kursene vi tilbyr.

Vår kurskatalog

Vi tilbyr kurs innenfor Microsoft365, H5P, nettpedagogikk og produksjon av opplæringsressurser.Vi lager kurs og innhold for dere

Har du ansvar for den interne opplæringen i din bedrift eller kommune og ønsker å skreddersy gode kurs for ledere og ansatte? Da kan vi hjelpe deg med å lage en totalpakke med å både bygge og lage kursinnhold. Ved siden av dette kan vi forelese innen forskjellige temaer.

– Vi hjelper deg å hente ut gevinster

Kontakt

© 2022 Telemark Kompetanse AS

Utviklet av GetOnNet